ADANA / YÜREĞİR - Mehmet Adil İkiz Ortaokulu

Nis

Renkli Çoraplar Çocuk Bisiklet ve Doğa Külübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 2015 yılında kurulmuştur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı kutlamalarında öğrenciler bisikletleriyle Mehmet Adil İkiz Ortaokulundan başlayıp Uğur Mumcu Meydanında yapılan resmi kutlama törenine katıldılar.

Ardından tur, şehir içinde ve Merkez Parktaki etkinliklerle devam etti.

Tur sürüşü okulda tamamlandı.

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri, Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezinde aşçılık kursu  öğretmeni  Şerife KARAKUŞrehberliğinde ve İngilizce Öğretmenimiz Emel AKGÜN eşliğinde CUPCAKE yaptılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Törende çocuklar gösteri ve etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller  Projesi kapsamında Okulumuz öğrencileri; Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde okulumuzda açılan giyim ve teknoloji  kursunda, kurs öğretmenimiz Şebnem BALYEMEZ rehberliğinde yaptıkları çalışmalarını sergilediler.

DUYURU
LGS başvuruları , 18-29 Mart 2024 Tarihleri arasında okul idaresine öğrenci velisi tarafından yapılacaktır.